Gissa grejjset

Här kan ni fundera på vad rätt svarsalternativ är, efter en titt på bilderna  nedan.






  1. Fodrade vinterkalsoner?
  2. Barnkläder?
  3. Persbrants nya push-up kollektion av kalsonger?
  4. Hundmössa?


















Rätt svar är tikskydd och skvättskydd för han hundar. Haha, man kan då inte tro det då man ser dom. Maggan har börjat löpa idag, inta alls mycket men hon har hunnit bloda ner sängen redan. Känns som en bra ide' att införskaffa något liknande.


Nu inväntar jag bara att klockan sakta men säkert ska slå  21.00 så mitt första nattpass av 2 kan börja. Usch vad egentligen hatar att jobba natt, men jag får försöka stå ut.

Jo förresten, har ni ungar som bor i stan så behöver dom inte komma till Nygatan 8 för bus-eller-godis, för det lilla godis vi har är mitt. Bara mitt mitt mitt! Så det så! (=


*Mohawhawhaw haw*


Happy halloween...

Visst har apor känslor

Nu menar jag inte han jag har här hemma, utan riktiga.. Hoho


Hittade denna artikel på aftonblandet och tycker den är så himla hjärtskärande. Här står aporna och håller om varandra och sörjer sin döde vän när denna körs iväg.

"För en tid sedan dog apan Dorothy av hjärtfel vid 40 års ålder. När skötarna på Sanaga-Yong Chimpanzee Rescue Center varsamt la hennes kropp i en skottkärra och körde iväg den för begravning togs den märkvärdiga bilden.

Ett dussintal schimpanser står uppradade bakom stängslet. De är tysta och dämpade. Några håller armen om den bredvid.

Inlindad i ett blått lakan körs deras Dorothy iväg till sin sista vila.

Bilden, som publiceras i senaste numret av National Geographic, ser ut att visa hur schimpanserna sörjer en kär vän.

Fram tills nyligen skulle forskare ha avfärdat sådana mänskliga känslor hos djur som trams. Men allt fler rapporter tyder på att schimpanserna är mer människolika än vad vi tror."

Klart att djur har känslor... Bilden talar väl för sig själv.


 


Mitt nya heroin!

Mitt nya heroin är utan tvekan Marabou's hallon/youghurt choklad. Inte för att jag haft något gamalt heroin, ja det skulle då möjligtvis vara nonstop isåfall. Känns lite som att jag har förätit mig på det kanske, så det var på tiden med en uppdatering.

Ikväll efter arbetspasset blir det Oskyldigt Dömd och ost och kex, (också en nytillkommen fetisch). Men gudarns så gott det är med pepparrotost och paprika skivor på.

Inte konstigt att man går dagarna i ända och jämrar sig för att kläderna krympt i garderoben, ansiktet ser plufsigt ut och finnarna dyker oväntat upp som ett klamydia brev på posten.

Ähh.. det är vinter, ingen jäkul ska se mig utan kläder ändå!


Barnvagn!!!!!!!!

Och precis NU tror alla att vi väntar smått och är ute efter att köpa barnvagn, men så är inte fallet.
Detta är en HUND-vagn! Men nåt så jävulskt sjukt säger jag då bara, och vad fan är vitsen med den?
Skjutsa omkring sin hund i en vagn genom gallerian eller?

Dyra är dom också, 1500:- för eländet. En sinnesundersökning vore obligatoriskt för dem som ens tänkt tanken.





Kolla in hålen för "benen" och "fotstödet".. Vad fan ska det vara bra för?


" Helt klart marknadens bästa hundvagn.
Enkel att fälla ihop, stadig i sin stomme, möjlighet att stänga till tak med dragkedja.
En skön plats för en eller flera hundar.
Maxvikt i vagnen: 15 kg."




Haha du sjuka värld..

Var bara tvungen..

.. Lägga upp ett kort då Maggan har katten Skrammel i ett riktigt polisgrepp! Haha stackars kattjäkul säger jag då bara.











Måste få påstå att våran katt är väldigt speciell.. Hon följer alltid med oss då vi är ute och går, och hon kan följa med låångt. Hon ligger och lurar i nån buske för att sedan följa efter oss, och det är inte alltid vi märker henne. Sist hade hon följt efter Fredde och hundarna ända till Ica kvantum innan han insåg hon var hackihälenen springandes mitt i gatan så bilarna tutade på henne.

Ja dessa charmiga djur säger jag då bara.




Hundkläder

Egentligen är jag emot att tvinga på de stackars försvarslösa djuren en massa hundkläder, men har med tiden insett att det faktiskt är ett nödvändigt ont. Maggan håller på att frysa ihjäl om det regnar ute, blåser starka vindar, eller snöar. Dessutom blir hon grymt skitig om det är slaskväder ute, så jag har funderat på att beställa vinterjacka, regnjacka och möjligtvis skor.

Kraven är ju givetvis att de ska vara bekväma för hunden, och används bara om det är absolut nödvändigt, typ -25 grader ute eller så. Annars har jag en sprättskorv som vägrar gå ut och det resulterar i piss och skit inne, så nej tack!

Hittade lite söta prylar på internet, kolla nedan.. Haha.


























Eller varför inte en grisdräkt? Haha..



Gardinbyte!

Köpte nya gardiner på Indiska till köket, syns inte så bra på bilderna men dom ska vara mörkt turkosa iallafall. Tänkte det skulle bli fint och bryta av mot det svarta, och även "jul-belysningen" i fönstret kom upp. Måste säga att jag är så allergisk det bara går att bli mot tomtar, granar och andra diverse förbannat onödiga julsaker som folk envisas med varje år att promt sätta upp.

Jag kan sträcka mig så pass långt till ljusslingor i vaser och krukor och dylikt, men thats it. Det borde vara skottpengar på människor som pimpar gården med tomtar och renar och annat helvete.

Det värsta av allt borde väl vara att affärerna börjar sälja eländet redan i oktober, så man är ju så kräkless skiten redan innan man ens sett den.

Funderar starkt på att starta partiet Våga Vägra Julsaker!
Har jag nån anhängare?









Tattoos

Nu har Fredde lagt in lite nya bilder på tatueringar han gjort.

elaking


brutta


Sugar skull


Dagen efter

Måste få påstå att idag är jag betydligt mer svullen, och ömmar gör det litegrann också. Hoppas bara det lägger sig under dagen iallafall, tanken var att hinna en sväng på stan och sedan jobbet ikväll. Det är väl ungefär på gränsen om jag törs visa mig ute, vi får väl se om det.

Här får ni ett fint kort på mig nyvaken och svullen som ett benbrott.

Håll till godo..!










Hur f*n ska man kunna få till ett någorlunda normalt ansikte av ett sånt här? Får ju lixom inte sminka mig på typ 2 veckor eller så, och nu ser jag ju bara helt söndergråten ut, haha. Förslag?

Resultatet

Här kommer före-efter-bilder på eyelinern. Observera att det bara är den övre linjen som är tatuerad.


Före..








Efter..














Måste säga att det gjorde verkligen inte värst ont, utan var mer obehagligt med tanke på den kittlande känslan kring ögonen. Efterbesöket är om ca en månad, och då kan man fylla i linjen, eller bredda den, om man önskar tjockare konturer. Hon sa att hon brukar börja med lite tunnare linje, för att sedan fylla på om man vill ha en mera markant linje.

Besöket tog ungefär 1,5 timme och jag kan varmt rekommendera henne vidare.

Jaha läsare, vad tycker ni?





Så var det äntligen dax!

Efter många turer fram och tillbaka angående tid på hårstudion, så blev det dagens datum kl 12.00.
Detta är ju osett ännu men förhoppningsvis blir det nu av. Känner en liten uns av nervositet som kommer smygande, konstigt egentligen med tanke på att jag har hela kroppen fylld av tatueringar.

Men det här är en annan sak. Det gäller ju för faan ansiktet. Tänk om det skulle misslyckats eller att kvinnan slinter med maskinen och tatuerar ett streck på hela kinden? Mindre katastrofer har ju faktiskt hänt.

Fåfänga till förbannelse finns det ett program som heter, där de visar operationer som gått snett. Vem vet om man hamnar där? Haha..

Jag lovar att ta kort och lägga upp i eftermiddag så ni får se det förhoppningscis fina resultatet. Hoppas min kära sister in law har möjlighet att följa mig, bara som moraliskt stöd alltså. (=


Jag ska berätta något himmla sjukt för er kära läsare, men ni får hålla er till tåls ett tag till.

Den som väntar...

XoXo

Ingen tattoo idag )=

Satt på jobbet idag då dom ringde från hårstudion och var tvungen avboka min tatueringstid pga vård av barn. Grymt störande må jag säga, och jag som hade sett fram emot det! Då är det bara snällt vänta till torsdag då!

Suck..

Idag har vi 2-årig förlovningsdag! Grattis till oss och vårat lyckliga förhållande gubben min, och förlåt jag glömde bort dagen!

Nu ska jag och köpa hårfärg och invänta Martina.

Återkommer med ny hårfärg..

Ciao Bellas..

Make over

Känner mig som en sopkvast i allmänhet, så jag tänkte försöka ta tag i saken och efterlikna en människa iallafall. Håller på att färga ögonfransarna inför morgondagens besök på hårstudion, och funderar även på att åka till kärring-grillen och micras ett tag.

Har planer på att färga håret litegrann, bara lite mörkare i underhåret, men tror nog inte att min kraft räcker så långt. Inte idag iallafall.

Här får ni se något oerhört smickrande!

Haha..


Lördag=Helgdag

Blev ledig ihelgen, och jag som var inställd på att jobba. Dålig kommunikation kan jag tycka, men vad gör det egentligen, får så mycket annat gjort här hemma istället. Fredde är i full flärd med att riva ut diverse väggar och golv i "gammelköket", och jag ska städa upp lite kläder som hoppat ut ur min garderob.

Konstigt att de bara kan ramla ner från galgen sådär utan vidare.. Sen blir det en runda med både dammsugare, vaskhink, dammtrasa och kratta. Efter det en långprommis med odjuren och kanske en fika på stan. Päronen skulle komma förbi senare idag så dom kanske hakar på en fika i staden.

Ja det är våran lördag, & kvällen består av körslaget som intas i soffan. Pensiovarning kanske, men det är faan bra underhållning..

Just ja, ska lägga upp ett kort av jackan senare, har glömt den i bilen så det blir då jag har vägarna förbi.. (=

På återseende

Idag är jag glad!

Jätteglad!!

Och jag säger inte varför, så ni får vara nyfikna ett tag till.
Nu ska jag och köpa den omtalade jackan, innan kvällens arbetspass.

Ha det fint &
trevlig helg ni lediga människor!

Kriget fortsätter..

.. Om ni går in på www.ellalivet.blogg.se så förstår ni! Vi bråkar nämligen om samma jacka, vilken jag hittade först, eller hur Hannah? Nu hör det till saken att hon också vill ha den, vilket jag kan förstå för den var verkligen skitsnygg.  Halva priset, rätt storlek för oss båda, och givetvis bara en kvar.

What to do?

Eftersom H har startat upp detta krig,  så har jag ju svårt att ge med mig. Hade du aldrig gjort det H så hade jackan varit din redan igår, haha.

Fortsättning följer.....

Dagens fynd

Som jag skrev tidigare idag så har jag varit på stan en svängom och köpt denna fina vas och ljuslykta på Keramix.
Hela kalaset gick på 545:- men jag hade ju ett presentkort, så det blev 45:- att betala för mig. Yippie!
Då återstår bara frågan vad 17 jag ska ha i vasen?! Måste först och främst höja lampan, ser lite korkat ut för tillfället, innan jag stoppar ner blommor eller dylikt.

Tror jag ska satsa på nån hängande växt av nåt slag, har för mig att man inte ska ha alltför höga växter/prydnarer på ett bord eller köksö, för man skymmer sikten av sin bordsdam. Typ, haha.

Fin va?








Här bjuder jag på en bild av min riktiga ögonfärg utan bruna linser..



Blodtrycksfall

Imorse då jag steg upp och gjorde min vanliga morgonrutin, pinka-kaffe-cigg så kände jag mig helt matt och illamående, började kallsvettas och trodde seröst jag skulle svimma av. Fick lägga mig i soffan och få några sista minuter av sympati av min sambo innan han var tvungen åka till jobbet.

Stackars mig. Men jag tror det var ett tecken på att jag inte skulle utsätta mig av fysisk påfrestning idag, såsom städa och kratta löv osv. Satsar nog hellre på att sitta här vid datorn en stund till och repa mig, så jag nu verkligen orkar gå på stan senare och shoppa. Måste hitta en present till morfar också.

Grattis morfar på din 76-års dag!


Återkommer senare med kort på den gryyymt snygga vasen jag har tänkt inhandla idag!

Lev och må

Onsdag

Dagen har bestått av jobb förstås, och sedan skulle Fredde låna Mattes o Hannahs bil för att vintra båten, så då passade jag på att följa med och hälsa på familjen J/W. Ella var i sitt esse kan jag lova, hon har tydligen inte sovit så bra på flera nätter så tröttheten tar väl ut sin rätt antar jag. Ella fick ett litet kvällsdopp i hennes minipool, så Maggan var ju bara tvungen att få prova den hon med. Hon verkar gilla att bada lillskorven, märklig hund det där.

Har jag nämt att F har godkännt en till hund förresten? Tror det var väldigt lärorikt att följa med och se rasen irl.. (ma & pa, irl betyder in real life, antog ni inte visste det)
Kanske min övertalningsförmåga spelade in litegrann, vem vet? Ingen gladare än jag iallafall.


Imorgon är jag ledig om inte något jobb dyker upp förstås, så då hade jag tänkt ta itu med att kratta gården och vinterrusta den. Såg att grannen hade krattat diket så fint, och lämnat en markant rad där våran tomt börjar, så det kanske var en peak att vi skulle följa samma exempel. Dom är väl rädd löv-elendet blåser på deras tomt, haha.
Så går det om man inte kapar ner björkhelvetet nån gång.

Tänkte även gå och strosa på stan vilket var längesedan, och köpa en jättefin vas som jag hade tänkt ha på köksön, med kanske nån levande blomma i. Måste även inhandla ögonfransfärg eftersom jag inte kommer kunna ha smink på flera veckor. Herregud vilken prövning för lilla mig. Har beställt nya linser idag också, dygnetrunt linser man kan ha upp till en månad i sträck. Kan inte ens föreställa mig känslan att faktiskt se något på morgonen då jag vaknar, och slippa fammla i mörkret efter mina glasögon. Vilken frihet!

Näe nu har jag inte tid att sitta här, tänkte se oskyldigt dömd med persbrant, för att det är en så oerhört bra serie, inte av någon annan anledning om ni trodde det. Haha. (:

Så, nu har jag sammanfattat dagens svammel!

Hejs på er!

Kolla in

www.ellalivet.blogg.se

Världens sötaste unge och lik faster upp i dagen!
Haha

Återkommer ikväll.

Tack!

För alla fina presenter min kära familj & släkt. Hade önskat mig en ny bäddmadrass av mina päron, en sån där som anpassar sig efter kroppen och är tryckavlastande för min crapiga rygg. Den var ganska dyr så min snälla släkt har gått ihop och köpt den till mig. Den är guuld värd kan jag säga. Det känns verkligen att kroppen faktiskt bara är 26 år då jag stiger upp på morgonen, men det kan man inte säga om min kära sambo.. *Mohawhawhaw*

Sen så fick jag ett jättefint kakfat av min svägerska m familj, ett från kozoi tror jag märket heter. Våningsfat i vit plast, och jag lovar Hannah, du får låna den då du vill! Det är nämligen så att jag och H köper saker till varandra som vi själva egentligen vill ha. Haha.. Till veckan blir det en sväng till Keramix då jag fick ett prestentkort därifrån av min snälla svärmor. Dom har ju så otroligt fina (och dyra) saker, så det är inte så ofta man unnar sig själv något därifrån. Har förresten beställt tid nu för att tatuera eyeliner på hårstudion, så nästa måndag blir det av. Som jag längtar. Lovar att ta före-efter bilder så ni får se resultatet.

Ikväll har vi varit och tittat på gudomligt söta berner valpar, och även 2 vuxna hanar som jag blev blixtförälskad i direkt. Verkligen härligt temperament och såå stora säger jag bara. Hoppas bara Fredde blev lika såld men jag har ju trots allt ett tag till på mig att övertala honom.

Har funderat på varför alla verkar tycka att hundar bara är till besvär och tidskrävande, hårar ner och dreglar. Visst finns det sanning i det, men dom ger ju så mycket mer än dregel och ett extra varv med dammsugaren. Ni trogna läsare kanske minns att jag skrev i ett tidigare inlägg "att man präglas av sin uppväxt och efterspeglar samma sak i sitt liv". Så mina slutsatser är som sånna att eftersom jag är uppväxt med hundar så är det roten till allt ont. Haha näe inte alls, men ni förstår poängen kanske. Så många gånger har jag hört mina föräldrars suckande efter mina förslag på hundar, kaniner, katter, möss och jaa, you name it.

"he som skaffs he haffs" eller om det var tvärtom, är mina föräldrars bevingade ord under min uppväxt.

Dom har en poäng, men vad kan mäta sig med kärleken till ett djur?

Hipp Hipp Hurra

För mig som fyller år idag!

Jag måste bara meddela er att jag måste nog ha världens underbaraste sambo. På alla sätt.
Hade önskat mig en massa olika saker, allt från doftljus till parfym, sängkläder eller smink.

Vet ni vad jag fick?! Bli inte avis nu tjejer..

Skitsnygg vindjacka i svart med vita detaljer. Kolla kort nedan!
Och... Tatuering av eyeliner från hårstudion! Det ni!!








Är han inte bäst eller vad?!


Puss och kram gubben
Love you!


Birthday coming up!

Eftersom jag fyller år imorgon så har jag ju givetvis önskat mig en till hund. Jag menar, har man 2 kan man lika gärna ha 3. Eller hur? Jag måste ändå hem varenda dag från jobbet för att gå ut med dom, så då kvittar det egentligen om man har 3 med sig. Jag resonerar som så att skaffa ytterligare en hund är ett mindre steg, än att gå från hundlös och skaffa sig en valp.

Eftersom jag går i Berner Sennen tankar så råkar ju en kompis mammas hund vänta just sånna! Vilken tillfällighet va?!

Här är tiken Fia som ska voppar..





Och hannen..  <3




Grymt fina hundar! Eftersom jag har försökt lägga rottisplanerna på hyllan ( bara sjukdomar och dåligt lynne pga sönderavel) så passar den här rasen oss ypperligt bra. Lugna, på gränsen till tröga, kan man väl sammanfatta rasen, kanonfina familjehundar är dem dessutom.

Hon väntar valpar i månadsskiftet okt/nov, så givetvis måste vi åka dit och kolla på dom små liven när dom kommit. Jag tror att jag har övertalat Fredde till 85% iallafall, de resterande 15% kommer eftersom får jag hoppas!

Haha..

Nu ska jag snart iväg och jobba kväll igen, bara den 4:e den här veckan.. Blää. )=

Ha det fint, trevlig helg på er!

Varning för känsliga läsare

Jag har funderat på en sak. Hur kommer det sig att de flesta nyblivna föräldrar är som uppslukade av jorden och det finns inget annat i livet än den nyfödda pojken/flickan. Givetvis är det ju så det ska vara, och särskilt i början skulle jag tro då allting är så nytt och spännande.

Men sen, då vardagen börjar gå sin gilla gång, barnet är mer självständigt och inte behöver passas hela tiden, vad händer då? De flesta föräldrar jag har stött på har helt och hållet glömt bort sig själva. Det faktum att de är en egen individ och hade en egen identitet innan det lilla knytet kom verkar vara som bortblåst. Nu lever de för någon annan, och rankar sig själv i sista hand.  Förhållandet man lever i kommer väl om möjligt ännu längre ner på listan. 

Varför?


De bästa förutsättningarna för ett barns förhoppningsvis lyckliga framtid anser jag att man måste älska sig själv lika  mycket som du älskar andra. Ta tillvara på ditt förhållande och kärleken som fanns mellan er på samma sätt nu som förr, för tro det eller ej, sådant avspeglas på ditt barns uppväxt. Lever ett barn i lyckliga hemförhållanden så är chansen större att barnet eftersträvar samma sak i sitt liv.


Det här är mina egna åsikter och nu har jag väl upprört alla mammor där ute, men skyll er själva om ni läser min blogg! (;

Kram på er!

Superlim heter det ju av en anledning

Igår då jag var hos tandis så tyckte dom att "eftersom du har varit sååå duktig, så ska du få ett tandsmycke av oss"
Ohh tyckte jag, det lät ju som en bra ide, och sagt och gjort så fick jag en diamant på tanden.

Imorse då jag borstade tänderna så släppte den lilla skiten från tanden, men jag lyckades hitta igen den bland all tandkrämsskum i munnen. Saken är den att jag har haft ett smycke där tidigare, och den släppte också efter bara två dagar. Förstår inte varför den inte vill sitta kvar! Och jag som var så nöjd med den!!

Saken är den att jag kom på den briljanta ide'n att prova limma fast den med superlim. Och nej, nu kommer inte texten "jag provade det och limmade fast mina fingrar på tanden eller något sådant".
Detta skulle ju iofs inte vara helt omöjligt, och dem som känner mig sitter säkert och nickar instämmande bakom datorn!

Har inte hunnit göra det ännu men tänkte rådfråga er kära läsare om ni tror att det skulle funka bättre? Jag menar, det tandläkarna använder är väl något liknande lim skulle jag tro.

Så vad säger ni?

Fyndat på Coop

"Fyndade" är väl kanske inte rätt namn, men hittade denna fina konstväxt på coop för 159:-
Har varit ute efter något nytt i den stura krukan i köket, men det är inte så lätt att hitta så stora konstgjorda blommor som faktiskt ser skapliga ut. Tycker personligen den passade bra in där med tankte på att så mycket annat är svart, så det behövs verkligen något som bryter av.

Korten ser lite skumma ut men man kan ju se på ett ungefär iallafall.
Vad tycker ni?








Jo och förresten, pappa om du läser min blogg kan väl du också kommentera nångång, ser nog allt att du har gjort det på Hannah's! Det gäller er övriga andra för den delen också! (=

So Long!

Spökeri Spökera

Eftersom vi äger ett hus som är mer än 150 år gammalt, så får man leva med lite knarrningar i golvet och susningar i väggarna. Men allteftersom har vi märkt saker som pågår i huset som omöjligt går att förklara. Om man nu inte är realist, (läs pessimist) dvs, som min mor som påstår att allting har en förklaring.

Ni kan få några exempel på saker som har hänt, men eftersom det är så mycket har jag säkert hunnit glömma diverse exempel. Här har ni några:

  • Nån går på bron med tydliga steg, även Loke hör detta och skäller, och då jag går för att se vem det är finns ingen där
  • Sänglamporna tänds och släcks av sig själva, detta har dock upphört då jag sa dem skulle sluta
  • Ett ljus har tänts av någon, men inte vi själva
  • Maggans matskålar ramlar på golvet med ett klirr fast ingen är i närheten av dem
  • Fredde har vaknat med vit målarfärg i håret (!) trots att han inte har målat på flera månader, och inte varit i närheten av ngn målarfärg för den delen heller
  • Vårat internet har slagit igång av sig självt 2 gånger prick kl 24.00, och eftersom vi har 3G så så kan man se hur länge man har varit uppkopplad. Datorn har varit igång men ingen har suttit där.
  • Nån/ngt går i trappen upp för sovrummet, låter som en hund men våra ligger i sängen
  • Senast idag/natt är det någon som har vridit om tv:n så den pekar in mot väggen, och ingen har överhuvudtaget varit i tv-rummet igår eller imorse.


Var tvungen att ringa till min svägerska och bror idag och höra om det var ngn av dem som hade jäklats med oss och vridit om tv:n ett helt varv, men det hade dom ju förstås inte. Jag frågade Fredde imorse om det var han som hade sett tv inatt, men det var det inte heller, och det finns verkligen  ingen logisk förklaring till varför någon skulle vrida bort tv:n från soffan heller.

Ja vad säger du kära mamma? Hur förklarar du det här? Haha..

Kram på er


Löjrom

Löjrom finns till salu för 700:-/ kg. Hör av er om nån är intresserad, det en är sköterska på jobbet som säljer och det är av god kvalite'.

Annars består helgen av jobb, jobb jobb, och vi hade tänkt riva ut gamla köket ikväll. Skönt att få bort gammalt bråte, och så småningom se ett nytt rum ta form. Nu är snart min rast slut, så jag måste bege mig tillbaka till jobbet.

Ha det fint alla ni som är lediga och gör något roligt för mig med!

Torsdagkväll

Nu har vi nästan putsat klart alla fönster, men det blev för mörkt så vi får väl återuppta det projektet till helgen. Har förresten fått nys på ett ställe där dom är i stoort behov av vikarier, och jag har tänkt ringa dit imorgon eller på måndag. Hade varit bra att kunna kombinera 2 ställen, med tanke på att det är lite jobb nu innan jul. Har inte tänkte säga vart, för då ringer väl alla dit. (;

Har tagit in de stackars blommor som har överlevt ute och det blev en ganska fin bukett om jag får säga det själv!






Torsdag

Inatt så har jag sovit väldigt konstigt. Hade svårt för att somna redan igår kväll, och låg och funderade om jag skulle idas gå ner och hämta Ikeakatalogen och bläddra i den en stund. Men eftersom F är så lättväckt var det inget alternativ, så jag låg där och snurrade från höger till vänster, med Loke på benen och Maggan på magen. Konstigt, ingen av dom verkade direkt berörda av mina desperata knuffningar, de låg stilla kvar och tittade upp på mig sömndruckna och undrade säkert om jag kunde sluta störa dem snart.

Somnade gjorde jag förstås tillslut, men det är konstigt vad man kan tänka på saker och ting när man ligger där och försöker vagga sig själv till sömns. Allt mellan himmel och jord, och ingenting man ändå kan göra något åt för tillfället. Sen drömmde jag väldigt konstiga saker, var helt utslagen i morse då F väckte mig och gav mig en puss innan han åkte iväg till jobbet. Kännde mig riktigt bakfull faktiskt så man kan ju undra vad jag egentligen har gjort inatt. Aningen förrvirrad också, då jag skulle skriva rubriken till detta inlägg visste jag inte ens vilken dag det var, så jag fick ta PT till hjälp. Konstigt vad disträ man kan vara ibland.

Nåja, snart är Hannah och Ella på väg och då ska vi ta en långpromenad med vovvarna, köpa lite kaffe och fika på stan så de där stackars kalorierna vi kanske har bränt inte gör oss helt utslagna.

Frisk luft (cigg) och kaffe, finns det nå't bättre?

RSS 2.0