I skapartagen

Var ute i skogen med mamma och dogsen idag efter jobbet, knyckte lite granar och mossa och så här fint blev det på bron!







Och nej, Loke har inte pissat på krukorna, det är vatten!







Årets tomatskörd är inplockad också






Egentligen..

.. Har jag mycket att skriva. Eller vill skriva rättare sagt. Men med risk för en massa nyfikna frågor så avstår jag ifrån det.

Just nu iallafall..

Nu är det bara vänta och se.

Egentligen borde man leva för dagen och ta den som den kommer ist för att bekymra sig om morgondagen.
Som dessa livsnjutare..


"Lycka är att hitta en solfläck.."




Bullbak

Igår så gjorde jag en jättegod lax och räkpaj som jag tänkte dela med er receptet av. Har tyvärr inte kvar det på datorn, men man gör först en vanlig pajbotten som man förgräddar i 10 min. Jag valde att använda mig av rökt regnbågslax, räkor, hackad purjolök, dill och gräslök, för att sedan slå på en äggstanning. 30 min i ugnen och voi'la så var det klart.

Serverade en citronsås och massor av roccolasallad till.





Fick även ett ryck att jag skulle baka bullar, vilket inträffar ungefär vart 3:e år. Goda men lite brända blev dom, med tanke på att jag hade köpt fel bullformar, så jag körde på utan. Sockret smälte juh och brännde fast bulljäkeln på plåten, så det var ingen hit direkt. Men konstigt nog så verkade dom gå ner ändå.

Tänkte jag skulle vara praktisk och dammsuga upp allt vaniljsocker jag spillt ut, vilket jag gjorde, och kom ju på att jag just uppfunnit ett nytt sätt att sprida den nybakade doften. Dammsugaren gjorde ju nämligen att vaniljdoften spred sig ännu mera, så jag tog ett extra varv med snabeldraken. Vilket husmoderstips va?!




Inte vackra men ner gick dom!

Har man inte bullformar kan man köpa dessa fina på www.bluebox.se för 45:-/20st.






Lovade er bilder på "nya sängen" efter renovering, och här kommer dom.




Maggan ligger likt en prinsessa på sin tron...


Bilder från helgen

Nu kommer dom efterlängtade bilderna upp (visst Hannah?)  Det var en trevlig kväll som började här och fortskred till Valdino. Sandra (den mörka) var den enda sluga som verkade hålla sig undan kameran, haha.




PARTY!!

Ikväll blir det party med min kära svägerska som typ aldrig är ute och luftar benen! HaHa! Allvarligt talat så är det faktiskt sant men det ska bli ändring på det om jag får bestämma. Kvällen börjar här och sen blir det utgång, antingen Valdino eller Statt. Hörde nån som sa att det var något på Statt ikväll, nån annan som hört något om det?

Har btw shoppat lite på stan idag, ett grönt glansigt överkast och 2 prydnadskuddar till sängen.
Kort kommer då målning och tapetsering av sängen är klar!

Trevlig helg!





Kvälls shopping på EM







Ikväll var det momsfritt på Em, så jag och mamma for en sväng och kikade lite. Hittade dessa prylar, en valnöt hylla för 69:- och ljuslyktorna för 70:- Köpte även en tapet, eftersom jag hade tänkt tapetsera och måla om sängen i helgen. Ville inte sprätta upp förpackningen för att ta ett kort, så ni får hålla er tills jag lägger upp bilder på "nya" sängen.

Jättesuddiga kort, (jag vet) lyckades pillra på kameran och viips så blev korten disiga. Hmm, jag och tekniska prylar vettni!

Vi var inne en sväng på colorama också, där det jobbade en sååå trevlig försäljare, inhyrd och med sthlms dialekt, som försökte sälja på mig maskeringstejp, (tyckte väl antagligen jag såg blåst och lättlurad ut.)

Utdrag ur samtalet..

Han: Får jag fråga, om du ber om råd av personalen, tror du då på det dom säger?
Jag:  Ja man får väl förlita sig på det.
Han: Titta då här på denna maskeringstejp (samtidigt som han målade på den) Kommer det för mkt färg på den så rinner det i mellan genom tejpen och väggen. Så blir det med en billig tejp. Men den häär däremot, (målar ivrigt på en annan modell), vet du vad som är så braa med den? undrar han och tittar med stora ögon och pratar  till mig som mindre vetande..
Jag: Joo, den där tejpen kan man behålla på väggen i flera veckor utan att den torkar fast & färgen följer med, och dessutom så rinner det inte igenom med den!
Han: Tittar med ännu större ögon på mig, och säger slutligen: Men hur faaaan vet du det?
Jag: Jaa, jag är väl inte så dum som jag ser ut säger jag, vänder på klacken och går därifrån!

Hahaha.. Så jäkla skönt och snäsa av någon viktigpetter bara sådär.
Och för er som undrar hur faan jag vet det, kan jag bara tala om att jag köpte en sådan tejp för ett tag sedan (på samma affär) där försäljaren berättade för mig hur himla fantastisk tejpen där verkligen är. Haha..

Ibland blir man så jävla irriterad!

På människor av olika slag. Bland annat på:


  • Män som flirtas med andra kvinnor, trots barn hus & sambo!
  • Kvinnor i sin tur som gör detsamma, trots man hus & barn!
  • Folk som smyg-smsar med ovannämnda i tron att deras respektive inte märker ngt!
  • Kollegor som missunnar andra jobb, i tron att de själva alltid ska få jobba mest
  • Hundägare som har elaka hundar som biter ihjäl andras!
  • Polisen som inte gör något å saken innan ägaren fått 3 anmälningar på sig.

Ja fyy fan på er!

Vill Ha!

Vill ha en massa saker, & snart så fyller jag ju år så man kan ju alltid önska!




Denna sittbänk med lådor är från Jysk och kostar 900:- på kampanj fram till 4 oktober.


"Bästis" kattsäng, 129:- på Ikea





Gungstol 499:- Ikea


Ikea "sthlm" vas 329:-



Även påslakanet från Ikea, 249:-



Textur golvlampa, 499:- Ikea




Ja det var lite tips min kära familj, och eftersom Fredde glömde (!) bort min 25-årsdag förra året, så tycker jag att han borde kompensera mig rejält, eller vad säger ni kära läsare?

Bilder från Ellas kalas

Här kommer lite bilder jag snott från Hannah på lillstumpan!



Denna fina tårta hade Karolina gjort!



Som sagt, det ska börjas i tid! Till höger ser ni då Ellas chihuahua..



Och så hääär glad blir man!



Där ser du Hannah, bara att inhandla en Chi då Ella blir större!


Ella 1 år

Idag har vi firat Ella gumman som blivit stora tjejjen och fyllt ett år! Skulle ta med kameran och fota kalaset, men vem hade glömt den hemma? Jo jag förstås så det blev inga bilder varken på henne eller den fina presenten vi hade köpt. Jag kan ju skvallra nu i efterhand att det var en mjukis chihuahua med leopardtröja och tillhörande väska, matskål och halsband. Haha, det ska börjas i tid förstår ni.

Nu ska vi äta sushi som snälla H skickat och se en läskig rysare. Huuh får se om man törs sova inatt!


Snodde ett kort på Hannas blogg på lillstumpan iallafall!



Lite ballonger eller?

Höstpromenad

Var återigen på jakt efter ett träd, så vi tog hundarna med oss och åkte iväg till skogen. Inget träd denna gång heller, men hundarna fick springa av sig och Maggan förvånade oss och hoppade i älven helt spontant. Haha, tur man har kameran med sig!







Lite vackra höstbilder..





Loke har även han badat










En härlig lördag..!


I dag ska vi åka på 28+1 års kalas hos Hannah och Ella. Vi har köpt en väldigt passande leksak åt Ella, kan tyvärr inte lägga upp nåt kort på det ännu då kanske Hannah hinner läsa detta. Men lägger upp kort senare ikväll.

Lev & må!

Hemsidan

Nu är hemsidan igång! Kolla in:

www.noremorsetattoo.se

Länken innan fungerade inte, så ni får väl kopiera och klistra in!


Under konstruktion förstås, men lite bilder finns nu insatta.

Trevlig fredag!










Snygging

Denna fina stickade tröja har Maggan fått av snälla Eva på Hårverksta'n!
Tusen tack för det!

- Mamma, Maggis behöver fler sånna tröjor, så du kan väl leta igen stickorna och garn kanske?




Maggan skickar en puss som tack!




Svaret vi alla..

.... Väntat på lyder: 1,8 miljoner. Bra med tanke på att vi gav 1,2 för huset!


Gokväll på er!

Rökstopp på arbetsplats?

Läser i dagens PT att folkhälsorådet i Piteå har inlett ett arbete där det diskuteras möjligheter till att införa rökförbud på arbetsplatserna i kommunen. Det har varit mycket skriverier om detta nu ett bra tag, och vårat kära kommunalråd Helena S är tydligen positiv till tanken. ( Ytterligare ett tecken på vad hon gör för nytta åt Piteå)
" Kommunen bör sträva efter ett rökfritt arbetsklimat ur ett hälsoperspektiv" påstår hon.

Personligen så är jag trött att läsa om denna ständiga jakt efter rökare, och blir förbannad då jag läser att "tidsåtgången för rökaren att ta sig till och från rökställe anges till 30 minuter". Vilket skitsnack! Dessutom att många anser att rökarna lämnar sina medarbetare i sticket för en rökpaus, men hallå!, vem går ut då det är som mest att göra? Enligt lag har vi 5 min paus på varje arbetad timma, och vem kan då hindra oss lagligt att gå och röka på angiven plats?

"Ur ett hälsoperspektiv" påstår Helena, men tror hon allvarligt att en ny lag kan få oss inbitna rökare att sluta? Alla som provat att sluta röka, vet hur viktigt det är med motivationen, och den får man knappast av att känna sig tvingad av en ny lag. Ska hon dessutom förbjuda alla överviktiga att fika på rasten, då det anses som en hälsofråga?

Vart drar man gränsen?



Husvärdering & Trädjakt

Idag har vi värderat huset för att kunna göra om lånen, och gissa om jag längtar efter att få reda på hur mkt dom värderar det till. Trodde vi skulle få svar direkt, men tydligen får man inte det. Jaja, jag lovar att meddela er när jag vet något mer!

Har för övrigt jobbat halv dag idag, och efter det har vi hunnit en sväng till Luleå fram och tillbaka. Och för er som vet vad det gäller, kan jag säga att det gick hyfsat bra, haha..
Tror vi ska ut i skogen på promenad och trädjakt nu, är ju så himla härligt ute. Är på jakt efter ett gammalt dött träd, ni vet ett sånt där grått som man bara ser knorkiga kvistar på! Har stulit en ide' av min kollega Ankie som har ett sådant träd som hon har hängt upp en massa små ljuslyktor i, och jag kan lova att det ser vackert ut nu då det är så mörka höstkvällar.. Tyvärr är dom snarare sällsynta än i överflöd, så vet ni någonstans ni sett ett sådant så let me know!

Trevlig tisdag!

Dagen består av..

  • Tandläkar besök
  • Långpromenad med Hannah, Ella & hundarna
  • Middag! Har inte ätit ngt på hela dagen tack vare bedövningen från h-vetet som aldrig släpper
  • Storstädning av hela huset med tanke på värderingen imorgon
  • Gardinbyten
  • Tvätthögen ska minskas
  • Kratta upp gräsklipp!

Ja det är min måndag!

Helgen som gått

Var ju som sagt på utställningen i lördags, som gick ypperligt bra för min lill donna.
1:a pris med HP blev resultatet, och ingen är nog så glad som mig! Här kommer kritiken:

" Vackert huvud och uttryck. Stora mörka vackra ögon, kort fint nosparti. Bra underkäke,
välansatt och burna öron. Utmärkt hals och överlinje, utmärkta propotioner, höjd och längd.
Tillräcklig bröstkorg för åldern. Välvinklad fram och bak, utmärkt benstomme, välansatt och buren svans.
Rör sig bra bak, aningen löst fram. Utmärkt pälskvalite', vacker färg, trevligt temperament.
Välvisad! "

Välvisad, hm, var vi på samma utställning? Haha..








Efter utställningen åkte jag och Fredde, pappa och Hannah till stugan och åt surströmming, drack öl och bara myste på.. Här kommer lite kort från Åträsk!






Som en kalv på bete...






Kort tagna i vintras






Två av veckans tatueringar







Kolla in..

.. www.ellalivet.blogg.se Så himla gulligt inlägg tillägnat mig (=

Så söt du är stumpan!

Info om utst.

Har med ljus och lykta letat utställningens pm och har tillslut hittat det. Insläppet är mellan kl 9.00 och 10.00, bedömningarna börjar därefter, och eftersom Maggan är i grupp 9 så kanske det blir en lång väntetid. Det var tydligen väldigt många hundar anmälda, så en extradomare har tagits in. Tack för det!

Det bli att satsa på varma kläder, mycket kaffe och en campingstol, eftersom det oftast brukar dra ut på tiden. Och har jag riktigt tur så kanske hon går vidare, och då kommer väntan att bli ännu längre!
Kom på att jag inte har ngt utställningskoppel till henne och måste införskaffa det idag. Och vilken färg har man på kopplet på en vit hund? Vitt eller en kedja? Hmm, tips tack!

Ska be min kära svägerska Erika vara mitt moraliska stöd imorgon också, haha!
Snart ska jag iväg till stan och träffa Elina en sväng, & efter det bär det iväg och jobba 12.00.-21.00..

Trevlig helg på er som är lediga!



Skogsvandring

Nu har vi kommit tillbaka från skogen, med ungefär halva med oss!









Kolla in rumpsvampen!


Dagen..

.. Kommer att innefatta en hel del projekt. Jag är nämligen ledig idag, så det passar ypperligt bra att göra massa saker som man skjutit upp gång på gång, och tänkt att jag gör det seen..

Ska bla till skogen med hundarna och plocka mossa, svamp, rönnbär och kottar med mamma. Nu tänker ni säkert ehh jaha, varför gör man det? Och nej, jag har inte blivit knäpp, utan tänkte dekorera krukor med dessa allehanda ting. Det blir riktigt fint kan jag lova, och jag har blivit så inspirerad av våran trädgård från jobbet, där våra eldsjälar har gjort det så oerhört vackert för våra gamla!

Resterande dag ska jag och Hannah (ja, och Ella förstås) gå och fika på stan, köpa lite smått och gott, och kanske bara prata strunt och planera inför helgen. Kvällen däremot ska vi till Sofie och Jörgen för att planera N.R.T hemsida som han har lovat att hjälpa oss med. Kanon att få ngn som kan det där med hemsidor!! Tusen tack för det!!


Lite höstinspiration från aftonbladet.. Vart kan man förresten hitta limefärgad ljung? Nån som vet?
Annars får man väl göra som Hannah, och sprejja dem grön! Haha











Tandblekning

Har testat nu att bleka mina övre tänder i 2 dagar.. Eller nätter rättare sagt. Fick lite blekgele av en kompis som var på 34% , finns annars i styrkorna 24% , 16% och 10%. Finns ju en anledning till varför tandläkare säljer den lägsta styrkan, för fyyy vad det ilar i mina tänder! Absolut inget att rekommendera, utan är det nån som tänkt bleka sina tänder så lyssna på mig och ta den mildare sorten. Men, trots smärtan verkar det ha fungerat, men ingen tandblekning mer för min del kan jag lova!

Gokväll!



Art by Fredde



Staty



Elefant..



Takida-Robbans son

Utställningen..

... Närmar sig med stormsteg! På lördag gäller det, och jag kan ärligt erkänna att jag och Maggan har tränat ytterst få gånger. Känner att nervositeten börja krypa närmare, inte för att jag tror hon kommer att missköta sig på något sätt, däremot inte vela visa upp sig från sin bästa sida. De gånger vi har tränat, har jag ställt upp henne på köksön och lockat med korv, trilskats och kämpat för att få henne att ställa upp sig. Trots allt detta står hon och skakar, drar in ryggen som en ostkrok och lägger svansen mellan benen och tycker att det är sååå hemskt!
Kan hon vara höjdrädd förresten?

Jag hoppas min uppfödare kommer och kollar, så kanske jag kan övertala henne att ställa Maggan ist som har lite vana.. Haha! Vill nån annan komma och hejja så är utställningen i sjulnäs (vid sporthallen) på lördag den 12/9. Tyvärr vet jag inga tider ännu, har inte fått nån information om det, men jag antar den är från morgonsidan nångång.

Jag bjuder på lite bilder från min multichampion!
Riktig snyggt uppställd va?!















Mera husbilder!

Vitvaror..



Trådgardiner i köket..



Som det mesta annat i vårat hus går också lilltoan i svart/silver!



Duschdraperi från Lagerhaus nedan



Våran köttätande växt som har gått och blivit vegetarian..
Och joo, jag vet vad den ser ut som! Haha



Audrey Hepburn tavla



Har lite pippi på väggord






Hemsida N.R.T

Vi skulle behöva göra en hemsida till No Remorse Tattoo, men både jag & F är allt utom datateknisk..
Att anlita en firma som ägnar sig åt hemsidor kostar en mindre förmögenhet, så om det är någon som känner sig hemma på saken och vill göra ett arbetsbyte, tveka inte på att höra av er!

Hejs!

Ytterligare en lista för nyfikna!

UTSEENDE


[ ]
Jag är kortare än 160cm.
[ x ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ x ] Jag har många ärr.
[ x ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ x ] Jag har tatuering.
[ x ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ X ] Jag har haft/har tandställning.
[ X ] Jag har glasögon/linser.
[ x ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ x ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar


FAMILJ


[ x ]
Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ x ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ X ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ x ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB


[ ]
Jag studerar.
[ x ] Jag jobbar.
[ x ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ X ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ x ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER


[ ]
Jag har sagt "LoL" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disney-filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ x ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ x ] Jag har gråtit av skratt.
[ x ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ x ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA


[ ]
Jag föddes med en sjukdom.
[ x ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina halsmandlar har tagits bort.
[ x ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ X ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ x ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE


[ x ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[ x ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ x ] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

 

 

EFARENHETER

[ x ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ x ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ x ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ x ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ X ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ x ] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ X ] Jag har krockat en bil.
[ x ] Jag har skidrat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ x ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ x ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ x ] Jag har sett norrsken.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ x ] Jag har aprillat någon.
[ x ] Jag har åkt taxi.
[ X ] Jag har ätit sushi.
[ x ] Jag har åkt snowboard.


 

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel.
[ x ] Jag är i ett förhållande.
[ X ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ X ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ X ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

 


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ X] Jag har blivit kysst i regnet.
[ x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.


 

ÄRLIGHET

[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ x ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ x ] Jag har smugit ut utan lov.
[ x ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ x ] Jag har fuskat i ett spel.
[ x ] Jag har struntat i ett prov.


 

DÅLIGA TIDER

[ x ] Jag har druckit alkohol.
[ X ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ x ] Jag har vaknat gråtande.


 

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[ X] Jag hatar begravningar.
[ x ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


 

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ x ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[ x ] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ x ] Jag äger något jag köpt på JC.
[ ] Jag äger Converse.


 

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ x ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ x ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ x ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ x ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[ x ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ x ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ x ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta".
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ x ] Jag är väldigt kittlig.
[ x ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ X ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ x ] Mina svar är ärliga.


Party

Efter många om och men så blir det nog utgång ikväll! Efter lite eftersökningar har vi till o med något att dricka också, så nu blir det snabba ryck att hoppa in i duschen och försöka bli människa. Har dessutom en väldigt efterhängsen huvudvärk som inte riktigt vill ge sig iväg, så en alvedon är väl att föredra.

Nu: Duschen, öppna en kall öl & invänta Lisa.

Trevlig kväll på er!


Styleroom

Sitter på jobbet (!) och tittar runt på inredningssidan www.styleroom.se Blir så enormt inspirerad och sugen på att göra om hemma. Har man ide'torka är det en kanonsida att få inspiration på, och bara fantasin och pengarna sätter gränserna. Funderar på att göra ett album där, men vi får se då tid finns över till det.
Slutar tidigt idag, så då bär det av hemåt & sätta gubben min i arbete. Vi skulle verkligen behöva putsa fönsterna, för snart ser man knappt inte ut längre! Minns jag rätt så har jag bara putsat fönsterna 1 gång på 1,5 år, haha..

Inga planer för kvällen ännu men vi får väl se vad den har att erbjuda!

Trevlig helg


Fredagkväll..

Kvällen var lugn och hemmavid, fick också besök av min gamla vapendragare tillika trogfaste vän Lisa. Hon var på blixtvisit i Piteå i veckan, så vi drack kaffe och surrade på om gamla minnen och erövringar! Kul att man kännt varandra i över 10 års tid, & trots att vi sällan hörs av nuförtiden då L flyttat, så känns det som att det var igår vi sågs och allting är sig likt sen förr.. Trots att mycket har förändrats. Tack för en trevlig kväll!

Har förresten pratat med min studievägledare som hastigast idag om tandsköteske utb, fick dock inte så mycket hjälp av henne, utan hon hänvisade mig istället till Umeå. Givetvis hade alla gått för dagen, så jag måste återkomma på måndag igen hälsade den trevliga inspelade rösten. Så då gör jag väl det.

Hejs

Nya tatueringar

Tatuering gjord idag 09-09-03 på en kille från Ö-vik





Nästan klar chest-piece på en annan kille från ö-vik.


Ingen lösenskyddad blogg..

Om man ska göra vissa inlägg lösenskyddade, så måste man göra hela bloggen skyddad.. Eller byta community helt enkelt. Det var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig.. Dessutom besvärligt för alla som ska in och läsa, och måste börja med att fylla i lösenord.
Så dom planerna lägger vi på hyllan ett tag tror jag..

Idag har jag btw varit barnvakt åt Ella, vilket gick ypperligt bra.. Ja förutom att jag råkade köra över Maggan med barnvagnen, så hon skrek och väckte Ella som höll på att ramla ur barnvagnen av ren förskräckelse. Haha.

Både Maggan och Ella klarade sig utan allvarliga skador.


Lösen skyddade inlägg?

Funderar på att göra vissa inlägg lösenords skyddade, men det verkar ganska krångligt..
Nog för att man skriver ju det man vill publicera, men vissa saker vill man kanske skriva,
men inte att alla ska läsa.. Ja vi får se hur det blir med det!

Ja nu blev ni nyfikna va?

Funderingar kring utbildning..

Jag har starkt funderat på att läsa till tandsköterska, jag vet det klingar dåligt då jag är så tandläkar rädd, men tanken har slagit mig och mal och mal.. Jag menar, jag läste till uska över vintern, efter många års springvick i vården. Kraven blir hårdare med att du ska ha utbildning så jag tänke, nu har jag min chans & det kostade mig inget. Tid möjligtvis. Men inte f*n har jag större chans att få fast jobb, inte större chans att få långvick, utan måste pussla ihop jobb med mina 75 stämpel dagar från a-kassan. Som snart är slut dessutom.

Jaha, då tycker då alltså vår nya jävla skit fucking regering vi ska sitta hemma och vara arbetslösa hela veckor istället, för ingen jäkel har råd att jobba.. Ja det är ju ett jättebra sätt att få folk att komma ut i arbetslivet och slutligen få ett fast jobb.

Eller?!?
Och hur tänkte ni som ens röstade på dom?

Ja iallafall åter tillbaka till tankarna om tandsköterske utbildningen.. Jag måste höra mig för med min studievägledare litegrann, för jag tror nämligen utb finns på distans, så det hade ju varit toppen att kunna kombinera jobb & utb.

Fördelar vs Nackdelar
Usk - Tandsk

* Lättare att få jobb
* Arbetstider mån-fre, ej kvällar
* Bättre lön
* Inga tunga lyft
* Inget gnäll från sura pensionärer..!

Jag tror jag är lite less mitt jobb också, haha.. Men tanken finns där & tåls att tänka på!

RSS 2.0