Spökeri Spökera

Eftersom vi äger ett hus som är mer än 150 år gammalt, så får man leva med lite knarrningar i golvet och susningar i väggarna. Men allteftersom har vi märkt saker som pågår i huset som omöjligt går att förklara. Om man nu inte är realist, (läs pessimist) dvs, som min mor som påstår att allting har en förklaring.

Ni kan få några exempel på saker som har hänt, men eftersom det är så mycket har jag säkert hunnit glömma diverse exempel. Här har ni några:

  • Nån går på bron med tydliga steg, även Loke hör detta och skäller, och då jag går för att se vem det är finns ingen där
  • Sänglamporna tänds och släcks av sig själva, detta har dock upphört då jag sa dem skulle sluta
  • Ett ljus har tänts av någon, men inte vi själva
  • Maggans matskålar ramlar på golvet med ett klirr fast ingen är i närheten av dem
  • Fredde har vaknat med vit målarfärg i håret (!) trots att han inte har målat på flera månader, och inte varit i närheten av ngn målarfärg för den delen heller
  • Vårat internet har slagit igång av sig självt 2 gånger prick kl 24.00, och eftersom vi har 3G så så kan man se hur länge man har varit uppkopplad. Datorn har varit igång men ingen har suttit där.
  • Nån/ngt går i trappen upp för sovrummet, låter som en hund men våra ligger i sängen
  • Senast idag/natt är det någon som har vridit om tv:n så den pekar in mot väggen, och ingen har överhuvudtaget varit i tv-rummet igår eller imorse.


Var tvungen att ringa till min svägerska och bror idag och höra om det var ngn av dem som hade jäklats med oss och vridit om tv:n ett helt varv, men det hade dom ju förstås inte. Jag frågade Fredde imorse om det var han som hade sett tv inatt, men det var det inte heller, och det finns verkligen  ingen logisk förklaring till varför någon skulle vrida bort tv:n från soffan heller.

Ja vad säger du kära mamma? Hur förklarar du det här? Haha..

Kram på er


Kommentarer
Postat av: Jessica Nilsson

Vad jag har hört så ska man tydligen säga typ: "jag vill att du lämnar oss i fred". Testa, kostar ju inget!!!!

2009-10-04 @ 22:23:44
Postat av: Mamma

Nå`n av er går i sömnen!

2009-10-05 @ 09:18:17
Postat av: Hannah å Ella

Du har ju glömt det öppnade fönstret, toasittsen.

Jag tror ju inte på sånt men jag tror ju inte heller att du ljuger så antagligen har ni någon där som inte vill lämna huset=) mysigt!

bloggen e uppdaterad

2009-10-05 @ 12:21:24
URL: http://ellalivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0