Veckan som gått..

Hej på er alla!

Har ju inte uppdaterat på ett tag, och det är enbart för att jag har varit alldeles för lat för att idas göra detta..
Kan summera veckan såhär:

Måndag: Ledig dag, gjorde nog inte alldeles för mycket om jag minns rätt. Just ja, fyndat snyggaste skorna har jag ju.. Icket att förglömma! Bild kommer!

Tisdag: Jobbade kväll, hann även med att färga håret, råkade bli en liten uns av grönt, så jag fick boka ny tid igen!

Onsdag: Vi kikade runt på bilar, och mest troligt blir det bilköp i veckan! Den vi skulle ha hade karlsloken redan sålt, men vi har hittat en ny snygging, en passat blir det nog. Mer om detta imogon.

Torsdag: Färgade om håret igen, denna gången blev färgen bättre. Brunt kan man väl sammanfatta det hela. Elektrikern kom äntligen hit och har dragit elen i Eltons rum. Fredde har börjat sätta upp väggarna i hans rum också.

Fredag: Jobbade lång dag för en gångs skull, så på kvällen åt vi gott och kollade tv och film. Lugnaste kvällen på länge..

Lördag: Middag på Golden med familjen, sen såg vi revyn på kvällen.Var hemma 22.30, 23.00 somnade vi i soffan utslagna båda två.

Söndag: Paltkalas med andra sidan av släkten, totalt 17 st var vi nog. Nu blir det Wallander och en annan del av köping. Haha, Tobbe är ju bara för underbar..



Vecka 23+3 nu.. Det tar sig..

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.




Kommentarer
Postat av: Erika

Härligt med ny bil - som funkar! :D Det var kul att ses idag, hinner bli så långt mellan gångerna - det är obra. Häjjn nöges ve tåga å fex!

2010-01-31 @ 23:02:45
URL: http://erikasharmoni.blogspot.com
Postat av: Åsa

Kul att kolla vad ni sysslar med. Är inte uppdaterad med släkten då vi var bortresta på en viss persons födelsedag...Träffas väl snart hoppas jag! Moster

2010-02-01 @ 09:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0