Tack

Tack för alla snälla gratulationer av er kära läsare!!

Hade maxrekord i besökare just den dagen, så nyfikna det var ni allt!
Jag måste få påstå att jag mår ohyggligt bra, lite ryggvärk i korsryggen, men thats it av krämpor. Aldrig känt av ett illamående eller så, så jag är väldigt förskonad från de mindre trevliga symptomen.

Däremot så visade vågen 63,5 kg från 58(!) på inskrivningen, så barnmorskan föreslog träning, haha.. Jävlar vad det går fort att lägga på sig nu, och jag som alltid tänk att "jag kommer aldrig att tillåta mig själv bli sådär gravidfet som alla verkar bli".. Vi får väl se om det va?

Vi har infört nya regler i huset nu också, inget snask och onyttigt och 1 timmas promenad varje dag. Än så länge har vi inte böjat med regeln, men tanken är ju iallafall bra.

Var på Ikea igår med päronen hela dagen, så idag hade jag tänkt möblera om i vardagsrummet och försöka skruva ihop lite lampor och grejjer, så ni kanske får se en bild senare om ni har tur..


Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Erika

Kul med Ikea! :D



Ja, var glad att du sluppit de mindre trevliga symtomen... Hujja. Mitt illamående har börjat klinga av, tar då inga tabletter längre iaf. Men jag måste käka typ varannan timme annars är det kört! :S



kramis

2009-11-18 @ 10:48:12
Postat av: Anna

Skönt att slippa illamående och dylikt.. själv så har jag mått mycket mer illa denna gång än med Liv, även varit mycket tröttare och krämporna har kommit tidigare nu oxå.. men men, bara att härda ut.. :) har dock inte gått upp något alls och är i v.17, men det gör inget då jag redan hade lite övervikt sen tidigare, och plus illamåendet som gjort att jag inte kunnat äta mycket! har börjat känna en massa småsparkar oxå, och det är hur mysigt som helst, lite bekräftelse på att illamåendet och värken i bäckenet inte är i onödan :)

2009-11-18 @ 11:11:35
Postat av: Sofie

Hoppas det håller i sig och du får må bra=) Du får passa på att njuta ordentligt av allt mysigt med att vara gravid. Även om jag har tyckt det varit grymt jobbigt till och från så väger det upp när man får känna dom sparka, lyssna på hjärtljuden mm. En sak är då säker 9 månader går riktigt fort...=)

2009-11-18 @ 17:45:47
URL: http://www.sofie-andersson.se
Postat av: Hannah

VA vad är det du påstår? Att jag blev fet under min graviditet?!?!? Muahahaha

2009-11-18 @ 21:02:05
URL: http://ellalivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0