Shopping

Eftersom jag känner mig lite krasslig idag och är rädd att en förkylning kommer smygande, tänkte jag shoppa loss lite, eftersom jag har hört att det brukar minska symptomen. Tanken är att jag ska försöka satsa på levande blommor i mitt vardagsrumsfönster, men av någon underlig anledning brukar alla mina blommor dö efter en kort period i detta hus. Tror bestämt det har något med luftfuktigheten att göra.

Ni vet väl vad dom säger, "man måste kunna hålla en krukväxt vid liv, för att sedan kunna ta hand om ett djur, för att slutligen hålla liv i en unge".

Haha, det sket sig redan där med blomman.

Kommentarer
Postat av: Erika

Det är ju bara att ställa blomman på golvet, vid gardinerna nån gång emellanåt så ska du se att Loke säkert tar hand om vattningen... HHAHHAAHA!

2009-11-12 @ 11:51:23
Postat av: Sofie

Nä nu är det inte så länge kvar=) Jag är ju beräknad till den 11 dec så vi får väl se när han behagar att titta ut=) Lamporna kommer från http://www.utebelysning.eu/. Bäst för mig att det där med krukväxterna inte stämmer. Kan inte skryta med att det är min starkaste sida heller=)Tur att dom är utbytbara... Ha det bra!

2009-11-12 @ 18:17:17
URL: http://www.sofie-andersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0