Du härliga vintertid!

Visst är det underbart att bo i Sverige vintertid? Och framförallt med all denna ljuva snö som har kommit nu de senaste dagarna? Här är några exempel:

  • Det är inte lönt att skotta snö, ett halv dygn senare så är det om möjligt ännu mer än vad det var på morgonen
  • Om du nu envisas med att skotta, får du kallt räkna med att göra det en timma senare, då plogbilen äntligen plogat på din gata och så fint gjort en 2-meters driva framför infarten
  • Biljäkuln har givetvis frysit igen. Hur mycket du än drar och sliter så är det ingen ide', den är fullkomligt täckt med is runt varje dörr, så enda chansen är att hälla varmvatten på eländet för att tina skiten. Sagt och gjort, dörren går upp, men voi'la, så fort du ska stiga ur igen så är det samma visa. Och där sitter du instängd i den återigen frusna bilen och tar dig inte ur.
  • Givetvis händer detta samma dag som du har något viktigt ärende att uträtta, eller varför inte då du är som mest stressad förstås.
  • Småhundar är förstås inte gjorda för detta klimat, så en simpel rastning kan liknas med att fjällvandra under drastiska förhållanden, eller möjligtvis leda till en stelopererad chihuahua.

Ja du härliga vintertid!



Kommentarer
Postat av: Malla

Haha, tragiskt och sant! :) Bara ut och skotta å bilen vill jag då inte ens röra!

2009-12-22 @ 09:49:29
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Hannah

Hahaha stackars Maggan!

2009-12-22 @ 10:17:10
URL: http://ellalivet.blogg.se/
Postat av: sandra

Får jag fråga Malin? har du möjligt vis haft på kupevärmaren en stund innan du ska iväg med bilen?? Då är det ju ett litet problem och varmvatten.. ja det blir ju inte så mycket bättre. Men var glad att du inte har såå stor infart. Nåja men nästa gång du stoppar in värme i bilen DRA ut kupevärmaren :) kram på dig och GOD JUL :)

2009-12-22 @ 22:48:05
URL: http://sandrakeskitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0